انواع آموزش

درباره آموزش کانون:

بخش آموزش کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق اهداف ملی و بین المللی و با عنایت به اهمیت آموزش در دو حوزه ی تخصصی گردشگری و اتومبیلرانی که از وظایف اصلی این مجموعه به شمار می آیند، فعالیت خود را از تابستان سال 1393 آغاز کرده است. این بخش در راستای فرهنگ سازی در حوزه ایمنی، حمل و نقل، ترافیک و گردشگری همواره برنامه های خود را در جهت طراحی و تدوین دوره های آموزشی ای قرار داده است که بتواند در راستای ارتقا کیفی کارکرد مخاطبان در دو حوزه ی گردشگری و اتومبیلرانی گام بردارد. این امر بدان معناست که تأکید اصلی دوره های آموزشی کانون بر دوره های مهارتی و فنی در راستای اهداف و رسالت های کانون بوده و اهمیت دوره های حوزه های مختلف بیش از سیستم ارائه مدارک دانشگاهی می باشد .با در نظر داشتن این مهم ،بخش آموزش کانون اقدام به عقد تفاهم نامه هایی با ارگان ها و سازمان های اجرایی کشور کرده است. همچنین از آنجا که کانون جهانگردی و اتومبیلرانی یکی از کلوپ های زیرمجموعه ی فدراسیون اتومبیلرانی جهانی( FIA) است بخش گسترده ای از فعالیت های آن با هماهنگی های بین المللی و در راستای اجرایی کردن استانداردهای جهانی بوده است. یکی از این اهداف مهم، کاهش مرگ و میرهای ناشی از تلفات جاده ای و ایمن سازی اقشار مختلف جامعه علی الخصوص کودکان و سالمندان به عنوان اقشار کم توان جامعه با توجه به آمار قابل توجه تصادف جاده ای و مرگ و میر ناشی از سوانح رانندگی می باشد. همچنین از آنجا که سازمان ملل متحد دهه 2020 تا 2030 را دهه ایمنی راهها نامگذاری نمود، متعاقب این اعلام و درخواست دبیر کل سازمان ملل متحد از کلیه کشورها و سازمان های بین اللمللی، فدراسیون بین المللی اتومبیل رانی نیز برنامه ایمنی راه ها را یکی از موضوع های اصلی دارای اولویت خود تعریف نموده و در همین راستا کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به عنوان یکی از اعضای فعال فدراسیون بین المللی اتومبیل رانی و به منظور انجام وظایف بین المللی خود طرح ها و دوره های آموزشی ای را در موضوع ایمنی تردد به منظور توسعه فرهنگ صحیح رانندگی تهیه نموده است.


عنوان آموزش ها:

ردیف
عنوان دوره
ظرفیت حضوری و عملی
نحوره برگزاری
طول دوره
هزینه دوره
1
طراحی و برگزاری مسابقات رالی شهری و گردشگری
-
حضوری/مجازی
9 ساعت
1.000.000 تومان



ثبت نام آنلاین:


ثبت نام

نظرسنجی



آموزش های ترافیکی

ایمنی راه در روزهای کرونا

 کرونا به طرق مختلف بر ایمنی راه ها تأثیر گذاشته است. در این دوران تمایل به استفاده از خودروی شخصی بیشتر شده و به عابران پیاده و دوچرخه سواران هم توصیه می شود که فاصله اجتماعی خود را با یکدیگر حفظ کنند. به دلیل وجود محدودیتهای ترافیکی علی الخصوص در ساعات شب و همچنین محدودیت های شهر به شهر و طبعا خلوت شدن جاده ها رفتارهای پرخطری نظیر سرعت تشدید شده است. از آنجا که جاده ها و را ها فقط متعلق به وسایل نقلیه نیستند ، بلکه فضاهای مشترکی برای اتومبیل ها ، عابران پیاده ، دوچرخه سواران ، موتور سواران و سایر وسایل حمل و نقل است، در اینجا نکاتی جهت حفظ ایمنی تردد و سفرهای رانندگان و عابرین پیاده یادآوری شده است:

الف- عابران پیاده و دوچرخه سواران

1-    فاصله اجتماعی ممکن است مستلزم پیاده روی در خیابان یا دوچرخه سواری در خطوط غیر دوچرخه باشد. لباس های روشن یا وسایل بازتاب کننده بپوشید تا برای دیگران قابل مشاهده باشید.

2-    اگر مجبور هستید در خیابان قدم بزنید رو به ترافیک روبرو قدم بزنید.

3-    اگر برای حفظ فاصله اجتماعی از دیگران مجبور به تغییر مسیر به خیابان هستید ، این کار را با احتیاط کامل انجام دهید. در صورت امکان از محل عبور عابران پیاده استفاده کنید.

4-    مراقب اطراف خود باشید. هنگام راه رفتن یا دوچرخه سواری از تلفن همراه یا سایر دستگاه های تلفن همراه برای صحبت یا پیامک استفاده نکنید.

5-    دوچرخه خود را مرتباً بررسی کنید تا مطمئن شوید که مجهز به چراغهای جلو ، چراغهای عقب و بازتابنده است.

6-     هنگام سوار شدن از کلاه ایمنی تنظیم کنید.

7-    قبل از بیرون رفتن آب و غذا بخورید تا کمتر ناچار به استفاده مواد غذایی و آب در بیرون از منزل باشید. آب و تنقلات را با خود ببرید. اگر در حال پیاده روی یا سوار شدن در مسافت های طولانی هستید ، مسیر خود را طوری برنامه ریزی کنید که نیازی به توقف برای غذا یا آب نداشته باشید.

8-    همیشه ضدعفونی کننده دست همراه داشته باشید.

ب- رانندگان

1-    اگر از ماسک صورت استفاده می کنید ، مطمئن شوید که آن را طوری قرار داده اید که بینایی را مختل نکند.

2-    اگر مسیرها بخاطر محدودیت های ترافیکی خلوت بود باز هم به رعایت کلیه قوانین ایمنی راه ، از جمله محدودیت سرعت اعلام شده ، ادامه دهید.

3-    در این ایام در مناطقی که مردم در حال پیاده روی و دوچرخه سواری هستند و به خاطر رعایت فاصله اجتماعی مجبور به استفاده از مسیر جاده و خیابان هستند ، سرعت خود را زیر حد مجاز اعلام شده کاهش دهید.

4-    مراقب گروه دوچرخه سواران باشید که ممکن است در فاصله چند متری یکدیگر حرکت کنند.

5-    هنگام استفاده از سرویس بهداشتی عمومی یا پمپ گاز و بنزین ، از ماسک و ضدعفونی کننده دست استفاده کنید.

سفر بی خطر!


  • آموزش های ترافیکی به کودکان

  • 1: اگر پیاده به مدرسه می روید :
  • هنگام خروج از مدرسه عجله نکنید و از محل های مجاز به آن طرف خیابان بروید.
  •  محل های مجاز عبارتند از : پل هوایی ، زیرگذر ، محل خط کشی شده ، محلی که تابلوی عبور عابر پیاده دارد ، از تقاطع زمانی که چراغ برای عابر سبز است ، عبور کنید.
  • 2: مسیری را برای رفتن انتخاب کنید که کمتر وارد سواره رو شوید و در خیابان بازی و شوخی و مطالعه نکنید.
  • 3: هنگام رفت و آمد در خیابان به تابلوها و علایم راهنمایی توجه کنید.
  • 4: قبل از گذر از خیابان در کنار جدول بایستید و به دقت هر دو طرف را نگاه کنید و اگر از ایمن بودن محل عبور اطمینان ندارید به آن طرف نروید.


تماس با بخش آموزش:


تلفن:  66900771 الی ۴
تلفن: 61934226
ایمیل: edu@taci.ir
واتساپ: 09375404645