دومین جلسه کارشناسی هماهنگی و تسهیل ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به ایران با حضور نمایندگان دستگاههای مرتبط به میزبانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، این نشست روز سهشنبه 30 مردادماه 1403 با حضور مرتضی یوسفی معاون مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری و حملونقل جادهای، پیمان ساعدی نماینده فنی و ناظر ارشد سامانه پلیس راهور فراجا، سرهنگ مسعود کاظمی نماینده معاونت عملیات پلیس راهور فراجا، پریسا میرحسینی مدیر بهره برداری ثبت تخلفات شرکت کنترل ترافیک تهران، فاطمه خلف کارشناس ارشد توسعه نرم افزار گمرک جمهوری اسلامی ایران، محسن صفرزاده مدیرارتباطات و توسعه همکاریهای بینالمللی، حوریوش عسکری مدیر صدور اسناد و مدارک بینالمللی، شهاب مالمیر مدیر روابط عمومی و امور رسانه، مهدی علمدار رئیس اداره امور بینالملل، تمنا فراهانی مشاور برنامهريزي و توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و ... به عنوان اعضاء کارگروه فنی و تخصصی، برگزار شد.
محسن صفرزاده درابتدای این نشست با بیان اینکه با اجرای این طرح، لزوم دریافت پلاک گذر موقت توسط گردشگران و مسافران خارجی در بدو ورود به ایران از بین میرود، گفت: خوشبختانه در سال جاری با اقداماتی که از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و با هماهنگی دستگاهها و ارگانهای مرتبط انجام گرفته، روند ورود گردشگران به کشورمان روان سازی شده و همین امر انعکاس مطلوبی در مجامع بینالملی داشته است.
او اضافه کرد: با توجه به اینکه ایران کریدور عبوری بسیاری از کشورها محسوب میشود، تسهیل ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به ایران در راستای منافع کشورمان خواهد بود؛ چرا که این اقدام به رشد گردشگران ورودی و تولید ناخالص داخلی کمک کند.
لازم به ذکر است که موضوع روان سازی تردد اتباع خارجی در مرزهای ایران، یکی از محورهای مهم بخشنامه تسهیل تردد و سند انتظار در دولت سیزدهم است که در راستای اجرای آن تا کنون جلسات سازندهای به همت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و با همکاری ارگانها و نهادهای مرتبط از جمله پلیس راهور فراجا، وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، گمرک جمهوری اسلامی ایران و ... برگزار شده است.
این نشست نیز در ادامه اقدامات انجام شده پیشین از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در راستای کمک به تحقق این هدف برگزار شد و طی آن حاضران در خصوص مشکلات خوانش پلاک خودروهای خارجی، راهکارهای رفع موانع، ایجاد زیرساختهای لازم، شناسایی نقاط ضعف و قدرت و همافزایی در این زمینه، بحث و تبادل نظر کردند.