روز دوم همایش بین‌المللی بیابان لوت در کمپ کویری خراسان جنوبی برگزار شد

1404/8/24 - 16:48

دومین روز از همایش بین‌المللی بیابان لوت (ریگ یلان) با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با حضور مقامات استانی و جمعی از کارشناسان و اساتید دانشگاه برگزار شد.


به گزارش روابط‌عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، این برنامه در کمپ کویری کلوپ سافاری خراسان جنوبی و با حضور استاندار خراسان جنوبی، نماینده مردم نهبندان در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و تعدادی از اساتید دانشگاه بیرجند برگزار شد.


شرکت‌کنندگان در این رویداد، موضوعاتی از جمله توسعه گردشگری پایدار در پهنه جهانی لوت، مدیریت علمی منابع بیابانی، بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تقویت همکاری میان نهادهای اجرایی و دانشگاهی را مورد بحث و ارزیابی قرار دادند.

بازدید میدانی از ریگ یلان از بخش‌های این همایش بود که طی آن کارشناسان دانشگاهی دیدگاه‌های تخصصی خود را درباره راهکارهای حفاظت، مدیریت مخاطرات و بهره‌برداری مسئولانه از جاذبه‌های طبیعی لوت ارائه کردند.


این همایش که با هدف ارتقای جایگاه علمی، گردشگری و بین‌المللی بیابان لوت و تقویت تعامل دستگاه‌های مرتبط طراحی شده بود، امروز شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ به کار خود ادامه داد.