رالی تهران – همدان به یاد حمیدرضا درجاتی عکاس خبری فقید، برگزار می‌شود

1404/2/30 - 16:26

عنوان رالی تور تفریحی، گردشگری و خانوادگی تهران به همدان در پی درگذشت ناگهانی حمیدرضا درجاتی، عکاس خبری پرتلاش که هفته گذشته حین انجام وظیفه در یکی از رویدادهای ورزشی جان خود را از دست داد، به پاس قدردانی از خدمات حرفه‌ای او، به رالی یادبود حمیدرضا درجاتی تغییر یافت.

به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، این رالی با شعار «ما با طبیعتیم» با همکاری ایوا و مکسیدر در روزهای ۸ و ۹ خردادماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. این رالی، برخلاف رقابت‌های سرعتی، ماهیتی غیررقابتی و فرهنگی دارد و شرکت‌کنندگان در طول مسیر با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از نقاط مختلف گردشگری و طبیعی بازدید خواهند کرد. حرکت از تهران آغاز شده و پس از پیمودن مسیر مشخص، در شهر تاریخی همدان به پایان می‌رسد.

برگزاری این رالی به نام حمیدرضا درجاتی، نمادی از احترام و قدردانی جامعه رسانه‌ای در حوزه اتومبیلرانی و گردشگری از تلاش‌ها و فداکاری‌های فعالان خبری است که در خط مقدم پوشش رویدادها حضور دارند. یاد و خاطره او، همواره در مسیرهای روشن و پرشور اتومبیلرانی کشور زنده خواهد ماند.

مرحوم درجاتی سابقه همکاری با کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در پوشش رسانه ای رویدادهای اتومبیلرانی را داشت. روابط‌عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی فقدان این عکاس گرامی را به خانواده ایشان و جامعه رسانه‌ای و عکاسان کشور تسلیت عرض می‌کند.